skip to Main Content

Over Joiningforce

Wie?
Waarom?
Hoe?

Over Joiningforce

Wie?
Waarom?
Hoe?

Joiningforce, voor werkende verandering

Joiningforce is een in 2020 opgericht netwerkbureau voor support van werkende verandering. We zijn een samenwerkingsverband van zelfstandige, ruim ervaren verander-professionals.

Joiningforce, voor werkend veranderen | joiningforce.nl

Wij zijn gespecialiseerd in het helpen realiseren van veranderingen en versterken van veranderkracht in teams, organisaties en andere samenwerkingsverbanden.

We helpen op maat met wat er nodig is, van training tot invoering, en coaching tot interim management. Met hart voor de zaak en voor de mensen die die dragen. Respectvol, constructief en energiek.

We werken voor alle sectoren in Nederland.

Klik hier als je meer wilt lezen over onze visie op veranderen.  Of check onze kennisbank.

Wil je meer weten, of een kosteloze eerste oriëntatie?

Bel of mail, 06 48 28 17 82 – info@joiningforce.nl

Met hartelijke groet,

Mart Stel – Senior adviseur / Eigenaar

Mart, waarom heb je Joiningforce gestart?

Ik heb dit netwerkbureau in 2020 om een drie redenen opgericht:

1. Veranderen kan slim en effectief

In ruim 35 jaar professionele ervaring met verandering heb ik veel slimme aanpak daarvan gezien, maar ook veel die beter hadden gekund.

Als je goed kijkt naar wat we als mensen van elkaar verwachten kun je verandering effectief versterken. En dat is ook dringend nodig. Want als noodzakelijke verandering mislukt of veel te traag verloopt, dan kost ons dat veel. Voor veel veranderopgaven, ook maatschappelijke, hebben we daar de tijd en het geld niet voor.

Veranderen móet dus ook ook zo slim en effectief  mogelijk. Met Joiningforce wil ik hier graag actief aan bijdragen.

2. Sociaal en ecologisch verantwoord veranderen

Verandering brengt voor betrokkenen vaak onzekerheden met zich mee en soms ook rechtstreeks nadelen. Voor de goede werking van veranderen is het verstandig om hier actief op in te spelen. Maar ik vind het ook een kwestie van solidariteit om mensen in minder sterke posities te ondersteunen om bij hun opvang van negatieve effecten.

Daarnaast zijn veel veranderingen in organisaties en de samenleving nu gericht op duurzaamheid. De aanpak van onze verandering zelf moet dan natuurlijk ook zo ecologisch mogelijk zijn. Met Joiningforce wil ik beide bewust nastreven in onze dienstverlening voor werkende verandering.

3. Veranderen vind ik mateloos interessant

Mijn derde reden voor de start van Joiningforce is dat ik de processen bij verandering  en samenwerking in onze teams, organisaties en maatschappelijke verbanden mateloos interessant blijf vinden. Het trok me in de studies die ik deed en heeft mijn banen gekleurd.

Met Joiningforce wil ik er graag praktisch aan bij blijven dragen maar ook weer meer theoretisch in verdiepen. En het lijkt me ook mooi om er ook weer in te trainen en doceren, wat ik eerder ook een tijd deed.

Joiningforce

Voor werkende verandering

CV Mart Stel

 

Senior-adviseur en oprichter/eigenaar Joiningforce. Tevens senior adviseur gezondheidszorg bij Zonh en eigenaar van Bloeisupport, voor florerend samenwerken.

Positieve, meedenkende en doende, doorgewinterde changemanager. Sterk analytisch vermogen. Creatief in oplossen van problemen. Open, rustig, samenwerkend, doortastend als het nodig is. Praktisch en resultaatgericht.

Geboren in 1961. Meer dan 35 jaar werkervaring in verandermanagement, algemeen management, training, coaching en consultancy en hoger management-onderwijs. In zowel de publieke sector, met accent op de zorg, als in profit-ondernemingen.

Mart is getrouwd en heeft drie volwassen kinderen. Hij woont in Alkmaar en is actief in lokale politiek. Houdt van goede gesprekken, schilderen, poëzie en film. En zeilt en sport graag.

Aanpak en tarieven Joiningforce

1.Quickscan naar de vraag en dan snel aan de slag

Wij werken voor maatopdrachten altijd op basis van een goede eerste intake, maar zijn niet voor al te zware analyses. Het liefste gaan we snel met de betrokkenen aan de slag; positief en oplossingsgericht en openstaand voor wat we tegenkomen.

2. Gericht op resultaat en zelfsturing

We werken resultaatgericht. Steeds gefocused op realisatie van eerstvolgende concrete stappen. Met het einddoel voor ogen, maar flexibel op de wegen er naartoe. Onze insteek is altijd om de eigen mogelijkheden van onze klanten te helpen versterken.

3. Praktisch, structurerend en transparant

We werken praktisch, slagvaardig en to the point. We structureren en stimuleren het proces van de opdracht en bewaken actief de voortgang. En uiteraard ga we zorgvuldig om met de informatie die in de opdracht meekrijgen.

4. (Maat-)schappelijke tarieven

Onze tarieven liggen tussen €80 en €120 per uur, excl. btw en reiskosten. Dit afhankelijk van de complexiteit en omvang van de opdracht. Voor activiteiten met open inschrijving gelden de deelnametarieven als daar vermeld.

5. Algemene voorwaarden

Voor onze dienstverlening gelden algemene voorwaarden. Deze vind je hier.
Back To Top